Sting nabízí 100% stipendium a snovou kariéru

Představte si, že získáte praxi v atraktivní společnosti už při škole, vyděláte si peníze a navíc za vás firma ještě zaplatí školné. Zní to dobře? Vysoká škola Sting uzavřela exkluzivní spolupráci se skupinou Moore Czech Republic, lídrem v oblasti auditorských a poradenských firem a připravila novinku, díky níž dává svým studentům výrazný náskok v kariéře. Od roku 2023 dá Moore vybraným studentům nejen praxi a zaměstnání v perspektivním oboru účetnictví, ale ještě jim poskytne 100% stipendium. „Společnost Moore tyto lidi cíleně chystá na obsazení vyšších pozic, které by pro ně byly po ukončení studia bez praxe hůře dosažitelné,“  dodává k celému plánu rektor Stingu, Jiří Koleňák. Skvělá zpráva je, že tuto možnost nabízí Sting i pro studenty kombinovaného studia.

Hlavní účetní v Praze si přijde na 80 tisíc a výš

Pokud se jako student Stingu přihlásíte do projektu a projdete výběrovým řízením, získáte placenou praxi po celé tři roky studia, která vás cíleně připravuje na to, abyste v budoucnu zastávali finančně velmi atraktivní pozice. Moore vám po ukončení studia nabídne zajímavou pozici a nadstandardní nástupní mzdu v oboru, který je pro mladé lidi stále atraktivnější díky jeho flexibilitě a prohlubující se míře digitalizace. 

Obor účetnictví se velmi dynamicky rozvíjí a reaguje na současné trendy a požadavky mladé generace. „Dnes už nemusíte sedět v kanceláři od 8 do 16 hodin, ale můžete pracovat na home office. Je to ideální zaměstnání třeba pro ženu s dětmi, nebo mladé lidi, kteří se nechtějí vázat na pevnou pracovní dobu,“ vysvětluje Radovan Hauk, partner skupiny Moore Czech Republic. „Nová generace přinese do tohoto oboru vklad jejich suverénní orientace v digitálním prostředí. Díky tomu mají příležitost obor zcela ovládnout,“ dodává k tomu Jiří Koleňák.

100%  stipendium vás připraví na 100% kariéru

Účetnictví přitom projde v budoucnosti radikálním vývojem díky digitalizaci. Účetním odpadnou rutinní chybové úkoly. Už se nebudete muset zabývat nudnými transakcemi, ale máte prostor pro kreativnější a sofistikovanější práci. Navíc velmi příjemně placenou. „Samostatné účetní si přijdou v průměru na 50 tisíc a v Praze se mzda hlavní účetní pohybuje od 80 tisíc výše,“ vysvětluje Radovan Hauk. 

Vysoká škola Sting tak dostává svému závazku připravit studenty na konkurenci v rámci trhu práce. Vizí Stingu je vychovávat schopné, flexibilní lidi, kteří znají trendy v oboru a získají díky praxi cenné zkušenosti a mohou tak velmi rychle kariérně růst. „Studenti dostanou jednoznačný profit, za jejich studijní úsilí a efektivně propojí teorii s praxí,“ dodává Jiří Koleňák. 

Chcete vystudovat atraktivní obor a získat praxi v prestižnífirmě? Podejte si přihlášku ještě dnes.