Soukromá vysoká škola, která za studium zaplatí vám

Jednou ze základních podmínek studia na soukromých vysokých školách je platba školného. Na Vysoké škole Sting vám ale dáme možnost, jak se platbě školného vyhnout.

Nabízíme vám stipendium ve výši až 100 % ceny školného

Máme totiž skvělé partnery –⁠ konzultační a poradenské firmy z oboru –⁠, u kterých můžete získat nejen cennou praxi, ale v případě oboustranné dohody za vás zaplatí školné v plné výši. (Seznam našich partnerů najdete na našich webových stránkách.) Jako bonus vás pak čeká snová kariéra v dané společnosti.

Nabídka 100% školného platí nejen pro studenty prezenčního, ale i kombinovaného studia. Takže pokud se chcete vrhnout do řešení účetních a daňových případů v praxi, máte skvělou příležitost. 

Podejte si přihlášku na Vysokou školu Sting a můžete tak získat nejen snovou kariéru, ale také nadstandardní pracovní podmínky už během studia.

My vám za skvělé studium navíc zaplatíme

Tím vyhody studia na Stingu nekončí. Pokud zvládnete studovat s vynikajícími studijními výsledky (do průměru 1,50), máte nárok na prospěchové stipendium až do výše 50 % školného. Jako studenti prezenční formy máte nárok i na sociální a ubytovací stipendium. 

 
Nejen že nebudete muset nutně platit školné, ale ročně od nás ještě můžete získat až 19 500 Kč formou prospěchového stipendia.

Proto neváhejte a podejte si přihlášku na Vysokou školu Sting. Máte-li jakoukoliv otázku,  napište Ráchel na naše studijní oddělení — rachel.kurzyszova@sting.cz


Těšíme se na vás!


Pavel Semerád
Ambasador Vysoké školy Sting