Práce a studium jdou na VŠ Sting ruku v ruce

Pracujete a nabídli vám lepší kariérní postup. Jste na rodičovské a chtěli byste studovat. Úspěšně jste absolvovali maturitu a sníte o tom, že skloubíte práci i studium. Nebo jen cítíte, že byste chtěli vaše vědomosti prohloubit  a obohatit o nové trendy. Ať děláte cokoliv, dveře ke vzdělání jsou pro vás na Vysoké škole Sting otevřené. Studujte v kombinované formě ve specializacích, po kterých je poptávka na trhu práce. Získejte praktické vzdělání od špiček v účetnictví, zdaňování a controllingu. Jsme soukromá škola s nejdelší tradicí v Brně a o účetnictví a daních víme úplně všechno. 

Kombinované studium na Stingu probíhá o víkendech a studovat můžete tříleté bakalářské specializace. Jedná se o 8 bloků za semestr a díky víkendové výuce vám nezasahuje studium do vašich pracovních povinností. Díky tomu můžete svou dovolenou využít skutečně k odpočinku. Během výuky se setkáte s inspirativními lidmi ze světa daní a účetnictví, kteří vás budou učit na příkladech z praxe, s nimiž se setkávají na denní bází. 

Nejen špičkové vědomosti. Sting nabízí další benefity

Kromě špičkového studia můžete využít náš exkluzivní balíček spolupráce s prestižními partnerskými firmami. Jak by se vám líbilo, kdyby vám společnost, u které pracujete zaplatila studium na Stingu? Nabízíme nejen prospěchové stipendia, ale také pracovní stipendia, kdy vám firma může uhradit 100% školné výměnou za praxi. Sting ale nenabízí jen atraktivní praxi. 

Skvělou příležitost u něj najdou i absolventi VOŠ, kteří si mohou dodělat bakalářský titul za rok. Tuto možnost využila i Bára Pokorná, která na Stingu oceňuje zajímavé a inspirativní pedagogy a líbí se jí i poloha školy v centru Brna. „Líbí se mi, že lidé, kteří vyučují jsou z praxe a v životě toho hodně dokázali. Jsou tak inspirací pro studenty a dokáží předat cenné rady.“ Velkou výhodu vidí také v tom, že může skloubit studium s prací, pedagogové jsou podle ní velmi vstřícní a snaží se ke svým studentům přistupovat individuálně. 

Kombinované studium má řadu předností –⁠ můžete se například věnovat kariéře a svůj timing máte plně v rukou. A pokud je vám méně než 26, splňujete všechny podmínky pro využívání studentských slev a výhod. Věděli jste, že firma vám může studium proplatit, pokud po vás žádá vyšší kvalifikaci či prohlubování odbornosti? I to je výhoda kombinovaného studia. Přidanou hodotou Stingu je i to, že navážete cenné profesní kontakty a poznáte nové trendy v praxi.

Využijte přednosti kombinovaného studia a získejte špičkové vzdělání pro vaši praxi