Nastartujte se Stingem svou kariéru. Škola nabízí práci v prestižních firmách

Studujete vysokou školu a plně si uvědomujete, že po jejím ukončení začnete pracovat. Bez zkušeností se ale práce těžko hledá a začátek vaší kariéry pak nemusí dopadnout podle vašich představ. Zkuste na to jít jinak. Využijte praxi, kterou nabízí Sting, a získejte cenné zkušenosti v atraktivních společnostech už při studiu. Vše, co se naučíte ve škole, si můžete ihned vyzkoušet v praxi, v předních účetních a auditorských společnostech. Vysoká škola Sting uzavřela exkluzivní spolupráci s firmami SLUTO a BDO a nabízí tak studentům možnost získat praxi v perspektivních oborech.

S nabranými zkušenostmi bude začátek vaší kariéry jednodušší

Podle Tomáše Slavíka, jednatele a daňového poradce z firmy SLUTO, získají studenti především pohled do zákulisí účetní kanceláře. „Praxe dá studentům nejen přístup k praktickým činnostem v oblasti účetnictví a daní, ale i seznámení s interním chodem kanceláře a jejím řízením,“ dodává. Auditor a daňový poradce Oldřich Bartušek z BDO zmiňuje, kam směřují cesty studentů, kteří v jejich firmě absolvují praxi. „V poslední době sledujeme trend, že studenti, kteří k nám v rámci studia nastoupí, se po skončení studia zapojují do auditorských týmů na plný pracovní úvazek,“ popisuje.

Dveře jsou otevřené pro studenty denního i kombinovaného studia

Ať už jste student denního, nebo kombinovaného studia, dveře jsou pro vás otevřené. Je potřeba splnit základní podmínky výběrového řízení a nabídnout časovou kapacitu, kterou jednotlivé společnosti vyžadují. V BDO je to kapacita alespoň v rozsahu dvou dnů v týdnu, a to po dobu celého semestru. Ve SLUTO také upřednostní pravidelné docházení, ale vše nechávají na individuální domluvě.
Samotného výběrového řízení se bát nemusíte. „Výběrové řízení je poměrně jednoduché, po studentovi chceme znalost práce s MS Excel, alespoň základní orientaci v účetních pojmech a pečlivost,“ popisuje průběh výběru studentů Oldřich Bartušek z BDO.

Získejte až 100% stipendium na své studium

Praxe jako taková je placená a podrobnosti spolupráce se vždy ladí podle individuálních případů. „Je možná i varianta, kdy za studenta přímo uhradíme školné nebo další poplatky související s jeho studiem,“ uvádí Oldřich Bartušek z BDO. „Obecně se nebráníme studentovi hradit stipendium, ale podmínkou je určitě nějaký závazek, například nástupu do zaměstnání k nám po skončení studia a podobně,“ osvětluje průběh spolupráce Tomáš Slavík ze SLUTO.

Chcete vystudovat perspektivní obor a k tomu získat praxi v prestižní firmě? Podejte si přihlášku ještě dnes.